Nyhet från Casall: Sport-bh med dragkedja

,

Innovative Casall Confidence Bra ger bra stöd och komfort, och har en smart lösning för dig som tycker att det är krångligt att ta på och av sport-bh:n.

För att slippa värk i både nacke och rygg när du tränar är det viktigt med en bra sport-bh. Med Casall Confidence Bra får du både detta och mer därtill.

Dragkedja fram

Casall Confidence Bra sport-bh.
Casall Confidence Bra sport-bh.

Confidence Bra är en mjuk bh utan byglar, men med lätt vadderade kupor tillverkade i ett skum som andas bra, så att du känner dig bekväm under träningspasset. Den smala brottarryggen i Power-mesh ger god fukttransport och gör att bh:n sitter stabilt.

Tycker du att det är svårt att ta på sport-bh:n, och inte minst att ta av den efter träningen, när du är svettig efter passet? Det är inget problem när du använder Confidence Bra. Bh:n har nämligen en smart dragkedja fram som gör det mycket smidigare att ta på och av den.

Lämplig för alla träningsformer

Den nya bh:n från Casall, som är en del i IT Matters-kampanjen, kombinerar hög kvalitet och funktionalitet med snygg design.

Bh:n är lämplig för alla träningsformer med medelhög intensitet, och för dig med mindre byst fungerar den även utmärkt vid träning med högre belastning, till exempel löpning.

Sport-BH Altt från Casall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *