Asics skyddar 360 grader

Låt inte mörkret och kylan stoppa löpträningen i vinter.

FOTO: Asics

Att temperaturen sjunker är ingen ursäkt för att hoppa över löpträningen. Med säsongens löpkläder från Asics är det nästan tvärt om, du får lust att starta vinterlöpningen på en gång.

Asics löparkläder

Motion Therm – värme, funktionalitet och komfort rätt mot huden

Nya Elite Base Layer är framställt i ett flexibelt och mjukt material, som ger överlägsen rörelsefrihet. Motion Therm -teknologin ökar temperaturen med upp till 3 grader när det är kallt, samtidigt som den effektivt absorberar och transporterar bort fukt från huden. Perfekt alltså som det innersta laget för vinterlöpning.

Kvinna och man som springer
KOMFORT: Asics Elite Base håller dig varm och torr. Perfekt som innersta lag.

Torr, synlig och med maxad rörelsefrihet

Asics Accelerate Jacket ger ett överlägset skydd, utan att skava eller irritera. Jackan är lätt och smidig. Tack vare MotionProtect™-teknologin är jackan kraftigt vatten- och vindavvisande med en vattenpelare på 10 000 mm, samtidigt som den andas bra. Tydliga reflexdetaljer gör att bilisterna lättare ser dig när du springer i dåliga ljusförhållanden.

Skydda dig mot vind och kyla och behåll en härlig rörelsefrihet i benen med Asics Windstopper Tight. Gore Windstopper® softshell i fronten och stretchpaneler på baksidan sörjer för det. Toppa din outfit med Winter Performance Gloves och Logo Beanie, och du är klar för vinterns löpturer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *