Rolig och motiverande träning med R.O.P.E.S Bungee Trainer

,

Träna uthållighet, styrka, spänst och fart var som helst och när som helst.

R.O.P.E.S Bungee Trainer är en enkel, funktionell och rolig träningsform – antingen på egen hand eller tillsammans med en partner.

Helkroppspass

Genom att du använder gummibandet som motstånd får musklerna jobba samtidigt som du får pulsträning. Med lite kreativitet, eller med hjälp av de träningsfilmer som ligger ute på nätet som inspiration, kan du använda gummibandet för att träna hela kroppen, inklusive hjärtat. Med Bungee kan du köra allt från sprint och spänst med motstånd till mer renodlad styrketräning.

Bungee är utformat med ett handtag i vardera änden och ett mjukare område på mitten för komfortens skull. Det finns en Single Trainer-variant som är något kortare – 130 cm på vardera sidan av mitten – och som du först och främst använder när du tränar på egen hand.

Bungee finns även i en Duo Trainer-variant som är 220 cm lång på vardera sidan av mitten. Den är perfekt för partner- eller gruppträning, men kan även användas på egen hand.

Lätt att använda – på egen hand eller med partner

Om du tränar tillsammans med en partner håller en av er i handtagen medan den andra har gummibandet runt midjan. Då kan ni enkelt turas om att göra övningar, som i filmen här nedan.

 

Om du tränar på egen hand kan du fästa gummibandet i en krok, en stolpe eller ett träd. Oavsett om du väljer Single Trainer eller Duo Trainer medföljer det dessutom en doorbag i slitstark nylon som kan användas som förvaringspåse, men även för att fästa Bungee i en dörr. Då använder du helt enkelt den medföljande karbinhaken för att fäste gummibandet i doorbagen, kastar bagen över en dörr och stänger dörren. Sedan är du redo att träna.

Eftersom R.O.P.E.S Bungee tar liten plats är det perfekt att ha med på semestrar, på jobbresor, till gymmet eller i parken. Du behöver inte heller något stort utrymme. Du kan enkelt träna var som helst och när som helst, med mycket god effekt.

Bungee Duo Trainer Single Trainer

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *