8 favoriter till jakten

Gör jakten till en ännu större framgång med smarta lösningar och tillbehör!

(Toppbild: Zeiss)

När hösten kommer är det först dags för rådjursjakt och därefter renjakt.

XXL ger dig 8 bästsäljare och smarta tillbehör för att ge dig bästa möjliga jaktupplevelse.

1: Packa torrt!

STS vattentät packpåse
STS vattentät packpåse

Packpåsar
Försäkra dig om att du har en torr ullskjorta att ta på dig genom att packa den i en vattentät packpåse. De gör det lättare att hålla ordning i ryggsäcken. Fungerar även utmärkt för att säkerställa att dunsovsäcken håller sig torr!  Hos XXL hittar du ryggsäckar i flera storlekar, allt från 1 till 65 liter.

2: Vapenvård i fält

Bore Boa vapenvård.
Bore Boa vapenvård.

Bore Boa
Snabb och enkel vapenvård som passar bra på kvällen efter jakten. Dra Bore Boa genom pipan några gånger för att avlägsna rester efter dagens jakt. Finns i flera modeller för studsare och hagelgevär.

3: Var säker på avståndet!

Leica Rangemaster 1600-B
Leica Rangemaster 1600-B

Leica Rangemaster 1600-B CRF
Avståndsmätare som mäter från 10 till 1 500 meter. Fullspäckad med funktioner som kan anpassas efter den enskilda jägarens behov, optik och jaktsituationen. Kan även mäta kontinuerligt, så att du får veta om viltet är på väg bortåt eller mot dig. Nu behöver du inte längre tveka på avståndet för skott!

4: Slipp kladd i bilen

NeverLost viltsäck för bil.
NeverLost viltsäck för bil.

Viltsäck
Viltsäckar som skyddar bilen mot blod och hår vid transport av skjutet vilt. Fungerar även bra vid transport av andra saker som smutsiga stövlar, våta kläder och våt utrustning. Finns i flera olika storlekar.

5: Var rädd om hörseln

LEP-100 Nivåberoende öronproppar
LEP-100 Nivåberoende öronproppar

LEP-100 Nivåberoende öronproppar
Aktiva öronproppar som dämpar skadligt buller, men ger dig möjlighet att både höra och dämpa/förstärka omgivande ljud. Propparna anpassar sig individuellt efter örongångarna. Levereras med en behändig förvaringsbox som även fungerar som laddningsstation. Ta även med hörselskydd till barnen!

6: Håll dig torr

TX.Direct imp. för membran som andas. Spray 500 ml
TX.Direct imp. för membran som andas. Spray 500 ml

TX.Direct imp. för membran som andas Spray 500 ml
Spray för impregnering av membran som andas, laminat och microfiber. Enkel att använda med spray on-lösning. NikWax har endast vattenbaserade produkter i sitt sortiment och använder inte heller fluorkarboner i sina produkter.

7: Skydd under transport

Gun Case i aluminium
Gun Case i aluminium

Vapenkoffert
Om du ska ut och flyga och vill ha med dig ditt vapen måste du skicka det i en låsbar koffert, med möjlighet till flera lås för ökad säkerhet. Kofferten skyddar även vapen, och inte minst optik, mot slag och skador. Också smart att ha även om du bara ska transportera vapnet i bil. En billig försäkring!

8: Efter avslutad jakt!

EKA slaktset, kniv
EKA slaktset, kniv

Eka Slaktesett, knivar
Det är viktigt med bra redskap till arbetet! Ett bra slaktset för hanteringen av vilt efter en lyckad jaktdag. Setet består av två knivar, en buköppnare och skärpstål. Rostfritt industristål för bästa egg och hållbarhet.

God jaktlycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *