Bättre nattsömn med Coleman BlackOut Bedroom®-teknologi

,

Låt inte ljusa nätter stoppa dig från att övernatta i tält.

Sommarhalvåret är perfekt för härliga övernattningsupplevelser i tält.  Problemet är att samma ljusa nätter kan göra det till en utmaning att få en lång, god natts sömn i tältet.

Med Colemans innovativa BlackOut Bedroom®-teknologi är problemet löst.

Insidan av ett Coleman-tält.
MÖRKT: Med Coleman Blackout-teknologi får du en god natts sömn.

Stänger ute 99 % av dagsljuset

Med den nya teknologin stängs nämligen hela 99 % av allt dagsljus ute. Därmed slipper du få problem med att somna för att det är för ljust ute. Och du slipper bli väckt onödigt tidigt av dagsljuset.

En annan fördel är att BlackOut-lösningen gör sovrummen upp till fem grader svalare dagtid och upp till en grad varmare på natten, för ännu bättre komfort.

Colemans BlackOut Bedroom®-teknologi är perfekt när du tar med barnen på tältövernattning. Upplevelsen blir roligare för barn som är väl utvilade efter en natt i tält.

Tält och campingbord på en gräsplan med vatten bakom.
CAMPINGLIV: Sommarhalvåret är en perfekt tid att slå upp tältet på. Med BlackOut-teknologi undgår du att ljus nätter saboterar din nattsömn.

Perfekt för camping och festivaler

Ett flertal tält från Coleman är utrustade med teknologin, och du hittar flera av dem hos XXL.

Coleman Kobuk Valley är ett tremannatält som lämpar sig särskilt väl för camping och festivaler. Du kan även ha med det på turer, men med en matchvikt på 5,1 kg måste du vara beredd på att det blir lite extra bärvikt.

Om du ska på festival med kompisgänget eller campa med lite större barn är Spruce Valley fyrmannatält ett bra alternativ. Tältet har ett ”vardagsrum” mitt i, med ett sovrum på varje sida.

Tält

 

LÄS ÄVEN: Tips för hur du tar vara på ditt tält och kåta

LÄS ÄVEN: Allt du behöver veta för din första tältutflykt

LÄS ÄVEN: Så minskar du vikten på vandringsryggsäcken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *